foto_team.jpg
Dierenkliniek Venlo  |  Hendrikxstraat 54  |  5912 BX Venlo-Zuid  |  T 077-354 16 43

Kliniek

Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht voor u en uw huisdier.

Speciale aandachtsgebieden zijn de preventieve zorg en Dieren-Mond-Zorg: tandheelkundige en chirurgische behandeling van de mondholte.

Praktijk shop  U kunt bij ons terecht voor ons ruime assortiment aan gezondheidsvoeding en dieetvoeding van Royal Canin, Specific en HPM ( 6+1 spaaractie!) evenals verzorgingsproducten zoals shampoos, gebitsverzorgingsproducten en meer. Verder hebben we een ruime keuze aan medicijnen, ontworm- en ontvlo en anti teek producten. 

Receptie/ wachtruimte. We hebben een ruime receptie met een aparte verhoogde plek om de kattenmand op te zetten, voelen de katten zich ook wat meer op hun gemak (Cat Friendly).

Spreekkamer  De afspraken vinden plaats in onze riante spreekkamer met een in hoogte verstelbare behandeltafel met weegschaal.

Operatiekamer  We beschikken over een modern ingerichte operatiekamer voor chirurgische ingrepen. Wij opereren met gasanesthesie met bewaking, een nauwkeurige en veilige manier om uw huisdier onder narcose te brengen én een sneller herstel.

Opnamemogelijkheid  Ruime opname mogelijkheid. Eventueel is zuurstoftherapie mogelijk.

Röntgenonderzoek  Wij beschikken over moderne digitale röntgenapparatuur.

Tandheelkunde  Wij hebben up-to date tandheelkundige apparatuur en de mogelijkheid om dentale röntgenfoto's te maken.

Laboratorium  Daarnaast hebben wij een laboratorium waarin we bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek uitvoeren. Ook kunnen we eventueel monsters opsturen naar externe laboratoria.